Yritys

Olmedita on yritys joka on toiminut vuodesta 2012 Kauneudenhoidon- ja hyvinvoinninalalla . Yrittäjyys ja työ jossa saisin toteuttaa ja kehittää visuaalista osaamista sekä vaikuttaa toisiin ihmisiin positiivisesti oli aina kiehtonut. Ajatus kypsyi hiljaa mielessäni useamman vuoden. Kunnes tuli oikea hetki toteuttaa haaveet. Palveluideni sisältö ja tarkoitus hahmottui lisäkoulutusten myötä.

Aloitin toimintani aluksi pienimuotoisesti ihonhoitokonsulttina, ripsipidennyksillä ja sokeroinnilla. Siitä asti olen vuosittain laajentanut palveluitani, kouluttautunut ja keskittynyt niihin palveluihin jotka erityisesti kiehtovat minua alalla. Koulutukseltani olen Sairaanhoitaja (AMK) ja lähtökohtana oli että saisin hyödynnettyä ammattitaitoani esteettisen kauneudenhoidon saralla. Hoitajana koen vahvuuksiini suhtautumiseni laaja-alaisemmin asiakkaihini. Pyrin työlläni saamaan heistä parhaimmat puolensa esille ottamalla huomioon asiakkaan persoonallisuus, arvot sekä omat mieltymykset . Visuaalisuus, luonnollisuus ja terve minäkuva. Siinäpä työmoraalini kulmakiviä.

Kouluttaudun jatkuvasti saadaakseni tarjota asiakkailleni parhaimman mahdollisen ja uusimman tiedon ja taidon. Erityisosaamiseni ovat kestopigmentoinnit, niin kosmeettiset kuin myös hoidolliset sekä esteettiset hoidot mm. mesoterapia, arpihoidot, mikroneulaukset, injektiohoidot, ja plasmakynähoidot. Lisäksi olemme Zo Skin Health – klinikka. Eli meiltä saat räätälöityjä Medikaalitason Ihonhoitokokonaisuuksia erilaisiin ihon ongelmiin sekä myös kroonisiin vaivoihin.
Palveluni eivät näin ollen ole perinteisiä kauneudenhoitopalveluja vaan medikaalitason ihonhoitokokonaisuuksia, jonka tavoitteena on saavuttaa tehokasta ja tuloksellista ihonhoitoa.

Tarjoan vastaanotollani lisäksi muita itse hyviksi todettuja kotihoitotuotteita jotka täyttävät tietynlaiset laatu – ja ekologisuuskriteerit. Näin ollen asiakas pystyy ylläpitämään ihossa saavutetut tulokset itse kotihoitotuotteilla. Haluan korostaa että asiakkaani turvallisuus ja hoidon laatu on palveluideni prioroteetti numero yksi. Hoitoklinikassamme olevat tuotteet ja hoidot ovat tarkkaan suunniteltuja ja toteutettuja. Tavoitteena onkin että jokainen asiakas saisi itse kokemaansa tarpeeseen avun ja poistuisi vastaanotostamme hymyssä suin, itsevarmuutta huokuen.


“We are all of us stars, and we deserve to twinkle” – Marilyn Monroe –